Sivut

21.2.2018

Kuulumisia

Täällä ollaan, toistaiseksi edelleen raskaana. Uusintaultra oli rv7+3, sikiöllä kaikki hyvin parin viikon takaisten verenvuotojenkin jälkeen.

Kotona sydänäänet saatiin kuuluviin dopplerilla 8+2. Tämä huojensi mieltä paljon. Aina heikon hetken tullessa sai laittaa dopplerin vatsalle ja huojentua, kun sikiön sydän on hienosti sykkinyt.

Tänään oli nt ultra. Raskausviikkoja kerääntynyt 11+2. Pieni vastasi viikkoja 11+6. Hän liikkui vilkkaasti, nenäluu nähtiin. Eikä turvotuksia muualla keholla ollut. Niskaturvotusta oli 2,63, mikä oli hieman yli sallitun rajan. Nyt odotellaan verikokeiden tuloksia pelosta soikeina. Yritetään luottaa siihen, että kaikki on hyvin.

Pitäkää peukkuja ❤️

4 kommenttia:

 1. Pidän peukkuja ja toivottavasti kaikki on kuitenkin hyvin! <3

  VastaaPoista
 2. Toivotaan että kaikki hyvin ❤️ meilläkin Justuksella turvotus 2,7 mutta terve poikahan tuo on. :)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa, että kirjoittelet taas! Luin blogiasi jo aiemmin ja taitaapa minulla olla pari Einon vanhaa yökkäriäkin. Toinen 56 jo pieni, ja toinen 68 pääsee kohta taas käyttöön. Käytössä siis jo toisella lapsella. :)

  Toivon sydämestäni onnea tähän raskauteen sinulle! Kurjaa, että kohtalo on myös teidän perhettä koetellut, olette nyt niin onnenne ansainneet!

  Ja Elmi, uusi tuttavuus. Toivottavasti laittelet pian myös kuvia Elmistä ja kuinka Eino onkaan kasvanut. Ihanaa kevättä!

  -J-

  VastaaPoista
 4. Oi, meillähän on laskettu melko lähekkäin! Mä oon ollut reilun vuoden täysin blogipimennossa ja nyt vihdoin heräsin koomastani katselemaan, mitä muualle kuuluu :) Tsemppiä odotukseen!

  VastaaPoista