Sivut

1.1.2018

Uudelle vuodelle onnea?

Toissaviikolla oli lääkäri polilla. Alkujaan kyseessä oli kystakontrolli syyskuussa puhjenneen kystan takia, mutta samalla siellä puhuttiin näistä keskenmenoista. Harmikseni tuntui, että lääkäri vähätteli. Me, kun ei käyty toisesta eikä kolmannesta km lääkärissä, joten lääkäri oli sitä mieltä, että näitä raskauksia ei ole ollutkaan, vaan vain vääriä positiivisia testissä - en usko, että väärä positiivinen tulos tulisi niin moneen testiin (sekä erimerkkisiin testeihin), mitä ehdin tekemään. No, sovittiin, että ultrataan nyt ensin ja jatketaan sitten jutustelua.
Kohtu siisti ja munasarjat siistit. Jos ei olisi lääkäri tiennyt pcos diagnoosista, niin ei olisi kuulemma edes epäillytkään. Vielä syyskuun lopussa pcos ns. aktiivinen, kun tutkitiin puhjennutta kystaa. Jotain positiivista sentään... Verikokeita eikä mitään muutakaan suostunut ottamaan, vaan alkuvuodesta voin sitten hakeutua terveyskeskuksen kautta lääkäriin ja sitä kautta verikokeisiin. Lääkäri huomasi harmitukseni, kun pelko tosiaan on, että minussa jokin pahasti vialla, miksi näin käy. Ainoa, johon lääkäri suostui, oli perusverenkuva, jossa näkyy hemoglobiini - se tosin ei kerro ferritiineistä mitään. Ne voivat olla huonot, vaikka hemoglobiini olisi hyvä. Jatkoa sitten alkuvuodesta terveyskeskuksen kautta, jos vielä tarve.

Lauantaina tein positiivisen raskaustestin. Pelottaa, mutta toivon, ettei tästä tule yksi lisämerkintä keskenmenoihin, vaan saataisiin tämä syliin saakka.

1 kommentti:

  1. Onnea!! <3 pidän peukkuja, että tämä olisi sisukas kaveri ja pysyisi matkassa loppuun asti. :)

    VastaaPoista